Varkensschnitzel met tonijnmayonaise

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd elke knoflookstengel in de lengte in 4 dunne staafjes. Dep de schnitzels droog met keukenpapier en bestrooi de bovenkant met peper. Leg op elke schnitzel 1 ansjovisfilet en verdeel de knoflookstengel erover. Vouw het vlees dubbel en steek vast met een cocktailprikker. Bestrijk het vlees aan beide kanten dun met olie en bestrooi met peper. Bewaar de varkensschnitzel afgedekt in de koelkast, maar laat bijtijds op kamertemperatuur komen. Pureer de tonijn met de kappertjes en resterende ansjovisfilets in een keukenmachine of met een staafmixer. Roer de mayonaise erdoor. Verdun de tonijnmayonaise met het citroensap en breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Leg de schnitzels op een ingevet rooster boven matig heet vuur en gril ze in 8-10 minuten per kant bruin en gaar. Serveer met de tonijnmayonaise erop geschept.

Varkensschnitzel met tonijnmayonaise is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vitello tonnato
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept
Vitello Tonnato al modo di Giovanni e Marco
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietjessalade met ui en ricotta
15 min Bijgerecht
Bekijk recept