Tonijntapenade met kappertjes

6
5 min
Bijgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Giet de tonijn af maar vang de olie op. Pureer de tonijn met de rest van de ingrediënten in een keukenmachine of in een hoge kom met een staafmixer. Voeg 1-2 eetlepels van de opgevangen olie toe om de tapenade smeuïg te maken. Breng op smaak met (versgemalen) peper. Schep in een schaaltje en zet de tonijntapenade minimaal 30 minuten afgedekt in de koelkast zodat de smaken kunnen intrekken.

Tonijntapenade met kappertjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Gebakken vis met tonijntapenade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijntapenade met tomaat
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tonijn voor de kleintjes
30 min-
Bekijk recept
Crostini's met tonijntapenade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept