Milde bloemkoolcurry met naanbrood

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bloemkool schoonmaken en in roosjes verdelen. Tofu in blokjes snijden en met kerriepoeder, zout en peper op smaak brengen. Olie in hapjespan verhitten. Hierin tofublokjes op matig vuur ca. 5 min. bakken. Bloemkoolroosjes, korma en 100 ml water toevoegen en 15 min. laten sudderen. Intussen brood volgens aanwijzingen op verpakking verwarmen. Peterselie fijnknippen. Indiase curryschotel in 4 kommen scheppen en met peterselie garneren. Met brood serveren.

Milde bloemkoolcurry met naanbrood is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Indiase kipcurry met spruitjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept