Kipcurry met bloemkool

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verhit de olie in een braadpan en bak de currypasta hierin 1 min. op laag vuur. Snijd de kipfilet in stukjes en snipper de ui. Bak de kipfilet al omscheppend 5 min. mee. Schep de ui en de bloemkoolroosjes erdoor en bak nog 2 min. Schenk de kokosmelk bij de kip en de groenten en breng het geheel aan de kook. Draai het vuur laag en laat het geheel in 15-20 min. met de deksel schuin op de pan zachtjes gaar stoven.
  • 3 Snijd de koriander fijn. Breng de kipcurry op smaak met (versgemalen) peper en zout. Verdeel de rijst over de kommen, verdeel de kipcurry erover en bestrooi het geheel met de koriander. Serveer direct.

Kipcurry met bloemkool is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Indiase kipcurry met spruitjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met noten-auberginerijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Milde kipcurry met gele rozijnenrijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept