Fijngesneden varkenshaas in kormasaus

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Varkenshaas in plakjes snijden. Inhoud van bovenste potje (kruidenpasta) in hapjespan doen en verwarmen tot kruiden beginnen te sissen. Varkenshaas toevoegen en 8 min. bakken. Broccoli in 5 min. beetgaar koken. Saus uit onderste pot door vleesmengsel scheppen en gerecht nog 3 min. verwarmen. Bosuitjes in ringetjes snijden. Varkenshaas en kormasaus bestrooien met cashewnoten en bosuitjes. Broccoli en rijst erbij serveren.

Fijngesneden varkenshaas in kormasaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kipspiesen met kormasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Milde roerbakschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia met tuinerwten, aubergine en kormasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelvis in korma met gele rijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten-kaassaus
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamsspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept