Zo­mer­s­tamp­pot & zoe­te spek­jes

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in weinig water met zout in 20 min. gaar. Kook ondertussen de snijbonen in weinig water met zout in 4 min. beetgaar.
  • 2 Verhit de olie in een koekenpan en bak de spekreepjes 5 min. Roer de honing en water erdoor.
  • 3 Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern en snijd in stronken. Schep de snijbonen en het witlof erdoor en breng op smaak met peper en zout. Neem de spekjes uit de pan en strooi ze over de stamppot. Maak een kuiltje en schenk hier de honingjus in.

Zo­mer­s­tamp­pot & zoe­te spek­jes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerstamppot met slavinken
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgette gevuld met zomerstamppot
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppot met rauwe andijvie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstamppot van spinazie en rode ui
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept