Bloemkool met kerriesaus en tartaar

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de krieltjes in 10 min. goudbruin en gaar. Kook de bloemkool in 8 min. beetgaar. Verhit de rest van de olie in een andere koekenpan en bak de tartaartjes in 8 min. goudbruin en net gaar.
  • 2 Doe de sausmix met de melk in een steelpan en breng al roerend aan de kook. Voeg de ananasstukjes toe en laat 1-2 min. zachtjes doorkoken.
  • 3 Verdeel de krieltjes met de tartaartjes en bloemkool over 4 borden. Schep de kerriesaus over de bloemkool.

Bloemkool met kerriesaus en tartaar is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept