Mosterdvink met aardappelkroketten

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de oven voor op 225 °C. Bekleed de bakplaat met bak-papier. Bestrijk de rundervinken rondom met mosterd en wikkel om elk een plakje ontbijtspek. Leg de aardappelkroketten in één laag op de bakplaat en bak in 20-22 min. goudbruin. Keer na 12 min. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en halveer ze.
  • 2 Verhit de olie in een kleine braadpan en bak het vlees in 12 min. rondom bruin en gaar. Kook de sperziebonen in 6 min. beetgaar en giet af. Neem het vlees uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. Fruit in het bakvet de gesnipperde ui 3 min., voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Schep de tomatensaus door de sperziebonen.
  • 3 Serveer de mosterdvinken met sperziebonen in tomatensaus en de aardappelkroketten.

Mosterdvink met aardappelkroketten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak Rossini met Pommes Williams
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelvis en kastanjechampignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasje met perziken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept