Hutspot met bruine bonen

2
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de boter in een grote pan en fruit de ui uit de zak hutspotgroenten 2 min. Bak de wortel uit de zak hutspotgroenten 2-3 min. mee.
  • 2 Schil ondertussen de aardappelen. Leg aardappelen op de hutspotgroenten en voeg een bodem water toe. Doe de deksel op de pan en kook groenten en aardappelen in 15 min. gaar. Verwarm ondertussen de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Giet de groenten en aardappelen af en vang het kookvocht op. Stamp de groenten en aardappelen met de pureestamper grof en voeg zo veel kookvocht toe dat een smeuïge puree ontstaat.
  • 4 Voeg de uitgelekte bruine bonen toe en verwarm al omscheppend nog 1 min. op laag vuur. Breng op smaak met het selderijblad, peper en zout. Schep de hutspot op borden en serveer met de rookworst.

Hutspot met bruine bonen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Bruinebonensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept

Romige hutspot met uitsmijter kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hutspot met gebakken uitjes en kip
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept