Hollandse hachee met rode wijn

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het vlees in kleine stukken en dep droog. Bestrooi met peper en zout. Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees op hoog vuur in 5 min. rondom bruin. Voeg de ui toe en bak 5 min. mee. Voeg de bloem, suiker, laurierblaadjes, kruidnagels, wijn en bouillon toe en breng al roerend aan de kook.
  • 2 Stoof het vlees op laag vuur afgedekt in ca. 3 uur zacht en gaar. Schep de hachee af en toe om en voeg indien nodig extra water toe.

Hollandse hachee met rode wijn is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept