Kersentaartjes

4
20 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de blaadjes gelatine 10 minuten in koud water. Haal ze uit het water, knijp ze goed uit en los ze op in 1-2 eetlepels heet water. Roer de opgeloste gelatine goed door de vanilleyoghurt. Sprenkel over iedere gebaksschelp 2 eetlepels kersensap of limonadesiroop. Lepel er 4-6 eetlepels van het vanilleyoghurtmengsel op. Leg op ieder taartje 6 kersen. Laat de taartjes minstens een uur opstijven in de koelkast.

Kersentaartjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Romige kersentaartjes
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Romige kersentaartjes
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Romige kersentaartjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersentaartjes
0 min
Bekijk recept

Romige kersentaartjes
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Romige kersentaartjes
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Romige kersentaartjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersentaartjes
0 min
Bekijk recept