Herfststamppot met slavink

4
20 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de slavinken in ca. 18 min. goudbruin en gaar. Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en bak de ui en de rodekool in 5 min. gaar.
  • 2 Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep door de rodekool en breng op smaak met de Provençaalse kruiden, peper en zout.
  • 3 Verdeel de stamppot over 4 borden met elk een worst. Serveer de augurken apart.

Herfststamppot met slavink is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekoolstamppot
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse bloemkool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziestamppotje met zongedroogde tomaatjes
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-wortelgratin
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Herfststamppot
0 min
Bekijk recept