Opperdoezer Ronde met haringsalade en bieslooksaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de aardappelen schoon onder de kraan en kook ze in water met zout in 20-25 min. gaar. Giet af. Snipper ondertussen de ui. Snijd de bieslook fijn. Doe in een kom en meng met de mayonaise. Pers de knoflook erboven. Voeg het water toe en breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 2 Snijd de tomaten in blokjes en meng met de andijvie en enkele eetlepels bieslooksaus. Verwijder het vel van de haringfilets en verdeel in porties. Verdeel de salade over de borden. Snijd de aardappelen open en schep de rest van de bieslooksaus erin. Serveer met de haringfilets.

Opperdoezer Ronde met haringsalade en bieslooksaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Broccolischnitzel met gele rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaartjes met frisse bieslooksaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzel met bieslooksaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijsjes met koolraap in paprikasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met rucola-bonensalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Opperdoezers met peterselieboter
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hamlapjes met mosterd en boerenkoolpesto van Judith Elders
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept