Krokante kipschnitzel met Hollands bonenpannetje

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt 25 g boter in een hapjespan en bak de krieltjes in 10 min. goudbruin en gaar. Smelt de rest van de boter in een koekenpan. Bak de kipschnitzels in 10 min. goudbruin en krokant. Keer ze regelmatig.
  • 2 Kook de sperziebonen in weinig water met zout 4 min. Doe de mix voor de kerriesaus met de melk in een steelpan en breng al roerend aan de kook. Laat nog 1 min. zachtjes doorkoken. Schep de sperziebonen en de ui door de krieltjes en bak 1 min. Voeg de kerriesaus en de peterselie toe en breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Verdeel het bonenpannetje over 4 borden en leg er een kipschnitzel bij.

Krokante kipschnitzel met Hollands bonenpannetje is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bonenpannetje met zoet-pikante pepers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept