Sandwich met Marokkaanse schijf

4
15 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd 4 dikke sneden van de boule beurre. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de Marokkaanse schijven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng ondertussen de mayonaise met de koriander, het citroensap en de knoflook. Breng op smaak met peper en zout. Rooster het brood in de broodrooster. Bestrijk de sneden brood dik met de koriandermayonaise en snijd ze doormidden. Verdeel de veldsla over 4 halve sneden brood en leg de Marokkaanse schijven erop. Verdeel de rode ui erover, dek af met de overgebleven sneden brood en steek er een satéstokje in om het brood bij elkaar te houden.

Sandwich met Marokkaanse schijf is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Wildzwijn burger
Bekijk recept
Fijne taartjes met rode ui, provolone en karwijzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Franse mokkataart
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taart met gehakt en Chinese kool
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Club Sandwich ’Made in USA’
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kip-avocadosandwich
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich met gerookte zalm en verse kaas met kappertjes
20 min
Bekijk recept