Groene olijventapenade met paprika
3
sterren op basis van
2
stem(men)
person
1persoon
timer
10 min
restaurant
Bijgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
250 g groene olijven (zonder pit)
1 geroosterde paprika ((pot), uitgelekt)
2 tenen knoflook (gepeld)
4 ansjovisfilets (uitgelekt)
3 eetlepels olijfolie
versgemalen zwarte peper
Bereiding
Maal de olijven in een keukenmachine of in een hoge kom met een staafmixer met de paprika, knoflook en ansjovis tot een grove puree. Voeg geleidelijk olie toe en pureer tot een smeuïge pasta ontstaat. Breng op smaak met peper. Schep de tapenade in een schaaltje en zet minimaal 30 minuten afgedekt in de koelkast zodat de smaken kunnen intrekken.
Groene olijventapenade met paprika is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Burrito met rundvlees en paprika »
Tarte tatin met gele paprika »
Puree met rode paprika »
Hartige taart met gerookte kip en paprika »
Velouté van groene asperges »
Romige groene aspergesoep »
Kip in citroensaus met groene couscous »
Garnalenrisotto met groene groente »