Warme appelpunch met gember

4
20 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In pan appelsap met 100 ml water en citroengras op laag vuur ca. 15 min. laten trekken. Siroop in pan schenken en punch aan de kook brengen. Citroengras met schuimspaan uit pan scheppen. Punch in hittebestendige glazen of mokken serveren.

Warme appelpunch met gember is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept