Kruidige chocolademelk

4
5 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de melk op laag vuur in een pan met dikke bodem. Meng de suiker, kaneel en cacao en roer er 1 eetlepel lauwwarme melk doorheen. Blijf net zolang roeren tot alle klontjes zijn opgelost. Schenk er al roerend nog enkele eetlepels warme melk door. Voeg het vloeibare cacaomengsel al roerend toe aan de warme melk. Laat de chocolademelk 1 minuut op laag vuur koken. Draai het vuur uit en laat de chocolademelk nog een paar minuten staan voor je hem serveert. Stamp de kardemompeul fijn en verwijder het schilletje. Klop de slagroom met de kardemom en de eetlepel witte basterdsuiker. Schep een flinke dot slagroom op elk glas chocolademelk.

Kruidige chocolademelk is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Koken met koffie: Irish coffee, Koffiegranita en Mokkamelk
20 min
Bekijk recept
Kinderchoco met mini-marshmallows en Minions vlokken
15 min-
Bekijk recept
Chocokoffie
5 min
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept