Visspies met laurier en citroen

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de vis in blokjes van ca. 3 cm. Meng in een kom de visblokjes met de olie, knoflook, de tijm en laurier. Meng het geheel door de vis. Dek de kom af en laat de vis minimaal 1 uur marineren.
  • 2 Snijd de citroen in 4 gelijke parten. Rijg de vis samen met de blaadjes laurier aan de satépennen. Gril de spiesen op een ingevet rooster boven matig heet vuur in 3-4 minuten per kant gaar. Strooi er zout en peper naar smaak over en knijp de gegrilde citroen erboven uit.

Visspies met laurier en citroen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gemarineerde visspies
15 min + 30 marineren - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visspies met cocktailsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mega Visbrochette Met Een Pittig Sausje En Pastaslaatje
20-30 min -
Bekijk recept