Dubbele boerenkaasburgers

4
15 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de burgers met zout en peper en bestrijk ze aan beide kanten dun met olie.
  • 2 Leg de burgers op een ingevet rooster en gril ze boven matig heet vuur in 3-4 minuten bruin, keer ze af en toe. Snijd de bolletjes open en leg ze met het snijvlak op het rooster aan de rand van de barbecue. Rooster het brood lichtbruin en krokant. Snijd de kaas in 4 plakjes en leg ze op 4 burgers. Verdeel de zongedroogde tomaatjes erover en leg de andere 4 burgers erop. Neem de dubbele burgers van de barbecue zodra de kaas smelt. Besmeer het snijvlak van de geroosterde bolletjes dun met mayonaise. Leg de sla op de onderste bolletjeshelften en leg de dubbele burgers erop. Dek af met de bovenste bolletjeshelften.

Dubbele boerenkaasburgers is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dubbele cheeseburger met tomaat-ui-augurkrelish
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse bougatsa
70 min Nagerecht
Bekijk recept
Dubbele pompoenkoekjes
15 min Gebak
Bekijk recept