Rosbiefsandwich met mierikswortelsaus en komkommer

4
10 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de crème fraîche met de mierikswortel en besmeer 4 sneetjes maisbrood ermee. Verdeel de gebraden rosbief erover. Schaaf lange linten van de komkommer boven de rosbief. Bestrooi met (versgemalen) peper en zout naar smaak. Leg de resterende 4 sneden brood erop en snijd ze schuin doormidden.
  • 2 U kunt de sandwiches ’s ochtend al maken. Bewaar tot gebruik afgedekt met vershoudfolie in de koelkast.

Rosbiefsandwich met mierikswortelsaus en komkommer is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rosbiefsandwich met limoenmayonaise
20 min
Bekijk recept