Pikante kaasfondue uit Mexico

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In fonduepan (of braadpan met dikke bodem) boter smelten. Bloem erover strooien en 1 min. zachtjes meebakken. Melk toevoegen en met houten lepel blijven roeren tot gladde, gebonden saus ontstaat. Roomkaas in saus laten smelten. Cheddar en mozzarella door saus mengen en roeren tot alle kaas gesmolten is. Pepers in stukjes snijden en met koriander door fondue roeren. Kaasfonduepan op rechaud op tafel zetten.
  • 2 Om te dippen: - beetgaar gekookte minimaïskolfjes - repen rode of gele paprika - tortillachips of opgerolde repen wraptortilla - stukjes verse ananas - stukken avocado - blokjes chorizoworst (niet-vegetarisch).

Pikante kaasfondue uit Mexico is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pofaardappel met sla en tonijndressing
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige tortilla's met kalkoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonen-groentesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika's
10 min
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept