Couscoussalade met witte kaasblokjes

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid couscous volgens aanwijzingen op verpakking. Maak aubergine schoon en snijd in blokjes. Maak peultjes schoon en snijd in ruitjes. Verhit in pan olie en bak aubergine in ca. 10 minuten al omscheppend gaar. Bak peultjes laatst 2 minuten mee. Snijd olijven in ringetjes. Schep tomatensaus en olijven door groenten en laat afkoelen tot lauw. Meng couscous met groentesaus en kaasblokjes. Breng op smaak met zout en peper. Leg sla op vier borden. Schep couscoussalade erop. Lekker met geroosterde shoarmabroodjes.

Couscoussalade met witte kaasblokjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Watermeloen met kaas en munt
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept