Kormaschotel uit India

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Uien pellen en snipperen. Naanbroden volgens gebruiksaanwijzing bereiden. In wok olie verhitten. Ui 2 min. bakken. Roerbakstukjes toevoegen en 2 min. bakken. Roerbakmix erdoor scheppen en 4 min. bakken. Saus in wok schenken en gerecht nog 10 min. verhitten. Laatste minuut noten meewarmen. Kormaschotel serveren met naanbrood en chutney.

Kormaschotel uit India is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Indiaas vispakketje met yoghurt en kokos
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoenschnitzels uit India
0 min
Bekijk recept
India:Khichadi
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry (India)
30-60 min -
Bekijk recept