Rucolabouillonfondue met spiesjes

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Lintpasta in ruim water met zout in 3 min. net niet beetgaar koken. In vergiet afspoelen met koud water en laten uitlekken. Intussen bouillon aan de kook brengen. Rucola en bosuitjes in grove stukken snijden en door hete bouillon roeren. Na 3 min. rucola en bosuitjes met staafmixer of in blender pureren. Dipsaus roeren van pesto en mayonaise. Bouillon en dipsaus op smaak brengen met zout, peper en citroensap. Bouillon overscheppen in fonduepan en met lintpasta, spiesjes (zie diptips) en dipsaus op tafel zetten. Spiesjes in hete bouillon zetten en in paar minuten gaar laten worden. Na maaltijd pasta over vier kommen verdelen en rucolabouillon erop schenken.

Rucolabouillonfondue met spiesjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Spiesjes van poffertjes met aardbeien
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Minimaïsspiesjes met muntdip
15 min Snack
Bekijk recept

Rucolabouillonfondue Met Spiesjes
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept