Zalmburgers met sugar snaps en citroenpasta

4
35 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zalm in plakjes snijden en deze in keukenmachine of met mes grof hakken. Komkommer in de lengte halveren, zaadjes eruit schrapen en in plakjes snijden. Citroenschil raspen, vrucht uitpersen. In kom zalm goed mengen met ei, mosterd en zout en peper naar smaak. Van mengsel 4 dikke burgers vormen. In koekenpan 25 g boter verhitten en zalmburgers op matig hoog vuur in 8-10 min. gaarbakken, halverwege voorzichtig keren. Door bakvet van zalmburgers citroenrasp en –sap roeren. Intussen spaghetti volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. In pan met dikke bodem 25 g boter smelten en sugar snaps en 1 el water erdoor scheppen. Afgedekt 5 min. zachtjes smoren. Komkommer en bosuitjes (rest is voor dinsdag) door sugar snaps scheppen. Zout en peper naar smaak toevoegen en alles afgedekt nog 3-4 min. zachtjes smoren. Spaghetti laten uitlekken en bakvet met citroen door pasta scheppen. Zalmburgers met citroenpasta en sugar snaps serveren.

Zalmburgers met sugar snaps en citroenpasta is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Citroenpasta met bonen en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arabische tuinbonensoep & gegrild brood met citroenpasta
1 uur-
Bekijk recept
Citroenpasta met garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenpasta Met Geroosterde Zalm
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmburgers
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmburger met limoen en dille
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje visburger
30 min-
Bekijk recept