Toast met pittige kaas en wijngelei

8
30 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In ruime pan wijn met takje tijm en suiker aan de kook brengen. Wijn op laag vuur tot helft laten inkoken. Gelatine 5 min. in koud water weken. Pan van vuur nemen, tijm verwijderen, wijn iets laten afkoelen. Gelatine uitknijpen en al roerend in warme wijn laten oplossen. Wijn in schaal schenken en in koelkast minimaal 3 uur tot gelei laten opstijven.
  • 2 Ovengrill of oven op 200 °C voorverwarmen. Kaas in plakken snijden. Van ciabattina's zijkanten afsnijden en broodjes met scherp mes in flinterdunne plakken snijden. Sneetjes in oven lichtbruin roosteren. Uit oven nemen en laten afkoelen. Wijngelei op werkblad storten en in flinters snijden. Toastjes met kaas beleggen en garneren met wijngelei.

Toast met pittige kaas en wijngelei is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Roségelei met frambozen en muntroom
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Rode-wijngelei met bramen en vanillesaus
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Konijnenrug In Witte Wijngelei
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Wijngelei Met Jamaicapeper
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept