Sperziebonen met sesamdip

4
15 min
Snack
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het harde stukje van de sperzieboon, het mooie sierlijke puntje aan de andere kant kun je laten zitten. Kook de sperziebonen in een pan met ruim water en zout, zonder deksel, in 6-7 minuten gaar (de sperziebonen moeten nog frisgroen zijn). Spoel de bonen af onder koud stromend water. Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan met antiaanbaklaag in 2-3 minuten goudbruin, laat ze op een bord afkoelen. Roer de pindakaas los met de kokosmelk. Dip de sperziebonen in de pindasaus en daarna in de sesamzaadjes.

Sperziebonen met sesamdip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische wontons
50 min Snack
Bekijk recept
Oesterzwammen met soja-sesamdip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Japanse misobouillonfondue met noedels
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekookt ei met sesamdip
15 min Lunchgerecht
Bekijk recept

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept