Shoarmabroodjes met haricots verts en zalm

8
35 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haricots verts schoonmaken en in ruim water met zout in 3-4 min. beetgaar koken. Haricots verts overdoen in vergiet, onder ijskoud stromend water afspoelen en laten uitlekken. In schaal mosterd, azijn, olie, dragon en sjalot tot dressing kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. Haricots verts door dressing scheppen en op koele plek (niet in de koelkast) smaken 1 uur laten intrekken.
  • 2 Zalm in plakjes snijden en kort voor serveren door bonensalade scheppen. In broodrooster of op rooster onder warme ovengrill shoarmabroodjes goudbruin roosteren. Broodjes insnijden, iets openduwen en vullen met toef waterkers en flinke schep zalmsalade.

Shoarmabroodjes met haricots verts en zalm is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Shoarmasalade met stoomgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische burger in shoarmabroodje
15 min
Bekijk recept
Kip-avocadosalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept