Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
2
sterren op basis van
4
stem(men)
person
4
timer
25 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediënten
1 duopak krieltjes (700 g)
3 el olijfolie
600 g gebroken sperziebonen (voordeelverpakking a 1 kg, diepvries)
2 uien
1 bak champignons (fijn (250 g), gehalveerd)
2 schaaltjes rundertartaar (a 2 stuks)
ca. 75 g augurken (klein zoetzuur (pot a 340 g))
6 el mayonaise (originale de Dijon (pot a 235 g))
Bereiding
Roerbak de krieltjes in 2 el olie goudbruin en gaar in ca. 20 minuten. Kook de sperziebonen in ruim kokend water 5 minuten. Snipper 1 1/2 ui grof.
Schep na 10 minuten de gesnipperde ui en de champignons bij de krieltjes en roerbak 5 minuten. Voeg de sperziebonen toe. Bestrijk de tartaartjes met de rest van de olie en bestrooi ze met zout en peper. Grill ze in de grillpan aan beide kanten 3 minuten, zodat ze vanbinnen nog rosé zijn. Snijd de augurken en de halve ui zeer fijn, schep ze door de mayonaise (remouladesaus) en breng op smaak met zout en peper.
Leg de tartaartjes op 4 borden en schep op elk een lepel van de remouladesaus. Schep de krieltjes en de sperziebonen erbij.
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Pepersteaks met bieslookkwark »
Pikante kip met groenteroerbak »
Snelle groenteroerbak met beenham »
Wintergroente met sinaasappel en kaas »
Fruittartaar en mascarpone met cassonade »
Tartaar van mango en pompoen »
Tartaar van maatjes met komkommer »
Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa »