Spoom van meloenijs en champagne
2
sterren op basis van
3
stem(men)
person
6
timer
10 min
restaurant
-
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
1 blikje meloenblokjes (netto 411 g)
1 dl gekoeld versgeperst sinaasappelsap
2 eetlepels gembersiroop
1 fles champagne
Bereiding
In zeef meloenblokjes laten uitlekken. In keukenmachine meloenblokjes pureren. Sinaasappelsap en gembersiroop erdoor mengen. Overdoen in diepvriesbak en in diepvriezer in ca. 4-5 uur laten bevriezen. Na 3 uur ijs in keukenmachine mengen tot ijs heel fijn van structuur is. Terugdoen in diepvriesbak en ijs nog 1-2 uur terug zetten in diepvriezer.
Met ijsbolletjestang in zes champagneflutes klein bolletje ijs scheppen. Aanvullen met champagne.
Spoom van meloenijs en champagne is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Champagne flip »
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten »
Granité met champagne, aardbeien en frambozen »
Meloensoep met champagnesabayon »
Spoom feestelijk tussengerecht »
Spoom »
Spoom (Citroen) »
Spoom Met Homemade Citroenijs »