Tuinbonensalade

6
10 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 (Van tevoren tuinbonen in ca. 30 minuten laten ontdooien.) Tomaat inkruisen, ca. 10 seconden onderdompelen in kokend water en velletje verwijderen. Tomaat in vieren snijden, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. In ondiepe schaal olijfolie met knoflookpuree, chilipoeder, komijn en kaneel door elkaar roeren. Blokjes tomaat en tuinboontjes erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout, peper en citroensap. Salade minstens halfuur laten staan. Muntblaadjes van takjes plukken.
  • 2 Vlak voor serveren munt erover strooien.

Tuinbonensalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tuinbonensalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Texelse lamsbout in hooi met tuinbonensalade en venkeltzatziki
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met makreel en tuinbonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visfilet Bordelaise met doperwten-tuinbonensalade en munt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tuinbonensalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Texelse lamsbout in hooi met tuinbonensalade en venkeltzatziki
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met makreel en tuinbonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visfilet Bordelaise met doperwten-tuinbonensalade en munt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept