Gegrilde focaccia met geitenkaas en kervelsla

4
30 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sjalotjes pellen en snipperen. Dressing kloppen van 6 eetlepels olie, citroensap en zout en peper naar smaak. Sjalotjes door dressing mengen. Dikke steeltjes van kervel verwijderen, kervel grof hakken. In schaal kervel door sla mengen. Focaccia's doormidden snijden. Broodhelften aan beide zijden met rest van olie bestrijken. Grillpan verhitten. Focaccia in porties aan beide zijden krokant grillen. Geitenkaas over 3 gegrilde focacciahelften verbrokkelen. Dressing door sla mengen. Beetje salade voor garnering achterhouden, rest over geitenkaas verdelen. Belegde lagen focaccia op elkaar stapelen en afdekken met laatste broodhelft. Voorzichtig aandrukken en 'clubsandwich' diagonaal twee keer doormidden snijden. Sandwichdriehoekjes over vier borden verdelen en rest van salade ernaast scheppen. Garneren met zwarte olijven.

Gegrilde focaccia met geitenkaas en kervelsla is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde Focaccia Met Geitenkaas En Kervelsla
10-20 min -
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept