Tuinbonenomelet met groene aspergepuntjes

6
30 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 ºC. Tuinboontjes in kokend water met wat zout 5 min. koken. Na 2 min. aspergetips toevoegen en laten meekoken. Groenten afgieten en met koud water afspoelen. Tuinboontjes dubbeldoppen: met mesje inkepen en boontje uit grijze velletje drukken. In grote kom eieren met melk en bloem loskloppen. Kaas, dille en tuinboontjes erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Eimengsel in bakblik schenken en in midden van oven schuiven. Omelet 20-25 min. bakken, tot ei gestold is. Bakblik uit oven nemen en omelet iets laten afkoelen. Houten snijplank op bakblik leggen, samen omkeren en omelet voorzichtig op snijplank laten glijden. In blokken van 5 x 5 cm snijden en garneren met aspergetips. Direct (lauw)warm serveren of geheel laten afkoelen en tot gebruik afgedekt in koelkast zetten (op kamertemperatuur laten komen voor serveren).

Tuinbonenomelet met groene aspergepuntjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteloempia's
30 min Snack
Bekijk recept
Risotto met asperges
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geconfijte eend met dorade
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bandarilla met garnaal en asperge
10 min
Bekijk recept

Tuinbonenomelet
30 min
Bekijk recept
Tuinbonenomelet
30-60 min -
Bekijk recept
Tuinbonenomelet
20-30 min -
Bekijk recept