Pasta Niçoise

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen. Kook de penne in ruim water met zout beetgaar. Voeg na 3 min. de sperziebonen toe en kook mee.
  • 2 Kook ondertussen in een andere pan de eieren in 8 min. hard. Spoel af met koud water en pel. Snijd de tomaten en de eieren in partjes. Giet de tonijn af en verdeel in stukken.
  • 3 Doe de pasta en de sperziebonen over in een warme schaal. Meng de pesto en de olijven erdoor. Leg de stukken tonijn, partjes tomaat en ei erop. Breng op smaak met zwarte peper.

Pasta Niçoise is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade à la niçoise
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tonijnkroon à la niçoise
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade niçoise van slaharten (of mediterrane salade)
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aubergineprutje
30-60 min -
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept