Bonenstoofpot à la dijonnaise

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een diepe pan en fruit de uien 3 min. Voeg de knoflook toe en fruit nog 2 min. Voeg de paprika toe en bak 2 min. op middelhoog vuur.
  • 2 Voeg 500 ml water, het bouillontablet, de witte wijn en de reuzenbonen toe en laat 30 min. zachtjes stoven.
  • 3 Snijd ondertussen het stokbrood in de lengte doormidden. Verdeel eerst de kaas en dan de rode ui over de helften en bak 8 min. in de oven.
  • 4 Haal de stoofpot van het vuur en roer de mosterd en de crème fraîche erdoor. Serveer met het kaas-uienbrood.

Bonenstoofpot à la dijonnaise is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Schol met mosterdsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met mosterdsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevuld picknickbrood
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Stokbrood gevuld met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pikante chorizostoofpot met rijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonenstoofpot met Catalaanse worstjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witte Bonenstoofpot Met Saucijzen
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept