Oesters in bieslookvinaigrette

6
10 min
Snack
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oesters openen met oestermes, oesters uit schelp nemen, oestervocht opvangen en door theezeefje schenken. Oesters tot gebruik in koelkast zetten. Diepe gedeelte van schelpen onder koud water schoonspoelen en droogdeppen met keukenpapier. In kommetje balsamicoazijn, oestervocht, vissaus en honing door elkaar roeren. Olie in dun straaltje al roerend toevoegen tot egale dressing ontstaat. Bieslook klein knippen en aan dressing toevoegen. Oesters terugleggen in schelp en dressing erover scheppen. Oesters op schaal serveren.

Oesters in bieslookvinaigrette is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

salade primavera met viooltjes
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Warme Salade Van Peultjes, Erwtjes En Tuinbonen
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Oesters met wasabi en foreleitjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme oesters met twee sauzen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Trio van gegrilde oesters
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pikante oester
15 min Voorgerecht
Bekijk recept