Rocketsalade met Parmaham en aardbeiendressing

4
20 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In koekenpan 1 el olie verhitten. Parmaham in reepjes snijden en in ca. 3 minuten krokant bakken. Sinaasappel uitpersen. Aardbeien wassen, voorzichtig droogdeppen met keukenpapier en kroontjes verwijderen. Helft van aardbeien halveren. Rest van aardbeien met sinaasappelsap, rest van olie, azijn en suiker met staafmixer pureren tot gladde dressing. Op smaak brengen met zout en peper. Pistachenoten grof hakken. Avocado schillen, halveren en pit verwijderen. Helften in schijfjes snijden en besprenkelen met citroensap. Sla over vier borden verdelen. Avocado en aardbeien erover verdelen. Dressing erover schenken en salade bestrooien met pistachenoten en stukjes ham.

Rocketsalade met Parmaham en aardbeiendressing is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Volkorentoast met geitenkaas en aardbeiendressing
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rocketsalade Met Parmaham En Aardbeiendressing
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rocketsalade Met Parmaham En Aardbeiendressing
10-20 min -
Bekijk recept
Aardbeiendressing
0-10 min -
Bekijk recept

Rocketsalade met citroenkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rocketsalade Met Citroenkip
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rocketsalade Met Parmaham En Aardbeiendressing
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rocketsalade Met Parmaham En Aardbeiendressing
10-20 min -
Bekijk recept