Omelet met ui

4
40 min
-
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Tomaten wassen, halveren en pitjes verwijderen. Tomaten fijn snijden en in zeef laten uitlekken. Uien pellen en snipperen. Peterselie fijn knippen. Eieren loskloppen met melk, zout en veel peper. In grote koekenpan 2 eetlepels olie verhitten. Ui ca. 5 minuten zachtjes bakken. Tomaat op halfhoog vuur ca. 3 minuten meebakken. Bestrooien met zout en peper. Rest van olie toevoegen. Eiermengsel in pan schenken en met houten lepel door groenten roeren. Stoppen met roeren als ei gaat stollen. Omelet met deksel op pan op laag vuur gaar en smeuïg bakken. Bestrooien met peterselie. Lekker met geroosterd brood en frisse salade.

Omelet met ui is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse bonenstoof met spek, prei en ui
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept