Tapenade (olijvenpuree)

1stuk
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Olijven, kappertjes, tonijn en ansjovis laten uitlekken. Knoflook pellen en in vieren snijden. In keukenmachine knoflook, olijven, kappertjes, tonijn, ansjovis en citroensap pureren. Olie in dun straaltje erbij schenken. Op smaak brengen met peper. Serveren met stokbrood.

Tapenade (olijvenpuree) is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Catalaans brood met olijvenpuree
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kip piri piri met aardappel-olijvenpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oesterzwambonbon met olijvenvinaigrette
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Orecchiette, saus van zwarte olijven en geitenkaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept