Pitabroodjes met lamsvlees en tomatenrelish

4
25 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ui pellen en in dunne ringen snijden. In koekenpan 3 eetlepels olie verhitten en uiringen in ca. 6 minuten zachtjes goudgeel fruiten. Knoflook pellen en uitpersen. Tomaatjes wassen en in vieren snijden. Knoflook en kerstomaatjes aan ui toevoegen en ca. 3 minuten meefruiten. Op smaak brengen met zout en tabasco. Relish laten afkoelen
  • 2 Lamsvlees in blokjes snijden en bestrooien met zout en peper. In koekenpan rest van olie verhitten en lamsvlees rondom in ca. 5 minuten rosé bakken. Intussen pitabroodjes roosteren in broodrooster en opensnijden.Pitabroodjes vullen met slamelange, helft van tomatenrelish, lamsvlees en rest van relish.

Pitabroodjes met lamsvlees en tomatenrelish is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Broodje saucijs met tomatenrelish & rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle tomatenrelish
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met beenham en tomatenrelish
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatenrelish
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich met guacamole
20 min
Bekijk recept
Pitabroodje met worst en komkommer
15 min
Bekijk recept
Pita “terug naar school”
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept