Tomatensap met basilicum

4
5 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de tomaten zodat ze door de opening van de sapcentrifuge passen. Doe eerst het basilicum in de sapcentrifuge en vervolgens de tomaten. Vang het sap op en breng op smaak met zout en tabasco. Serveer direct.

Tomatensap met basilicum is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Salade met kip, cajun en guacamole
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Tortellini met tomaat en pijnboompitten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mara Grimms virgin bloody Mary (alcoholvrije groentecocktail)
5 min
Bekijk recept
Gegrilde varkensfilet met aardappel-koolrabipuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept