Stokjesbrood Spaanse omelet

12
30 min
Snack
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 1/2 cm (brunoise). Kook 10 min. in water met zout. Giet af. Verhit 2 el olie in een koekenpan. Bak de ui en 1 geperste teen knoflook 6 min. Bak de aardappel 2 min. mee. Voeg de peterselie, de eieren, peper en zout toe en dek af. Bak 6 min. op laag vuur. Keer om en bak nog 5 min. Laat afkoelen.
  • 2 Snijd 12 schuine sneetjes brood. Bestrijk met olie, rooster ca. 8 min. Keer halverwege. Wrijf het brood in met de knoflook. Snijd de omelet in 12 punten. Steek op het brood vast met een prikker.

Stokjesbrood Spaanse omelet is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stokjesbrood Russische salade
40 min Snack
Bekijk recept
Stokjesbrood gegrilde paprika en ansjovis
15 min Snack
Bekijk recept
Stokjesbrood kaas met chutney
15 min Snack
Bekijk recept
Stokjesbrood champignons met knoflook
20 min Snack
Bekijk recept