Risotto Met 4 Kazen

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter en fruit de ui op laag vuur onder regelmatig roeren. Schenk de bouillon in een andere pan en breng tegen de kook aan. Roer de rijst door de uien tot de korrels zwellen en barsten. Voeg de wijn toe en roer tot de wijn niet meer sist en bijna helemaal is opgenomen. Voeg wat van de bouillon toe, zout en peper en roer tot de bouillon is opgenomen. Voeg al roerend in kleine beetjes de rest van de bouillon toe. Draai het vuur uit, voeg de gruyere, taleggio, gorgonzola en 2 el parmezaanse kaas toe en roer dit er voorzichtig door.

Risotto Met 4 Kazen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept