Risotto Met Paddestoelen En Herfstsla

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

* Verhit de boter in een wok of grote braadpan en roerbak de paddestoelen op hoog vuur lichtbruin. Neem ze uit de pan als ze vocht gaan loslaten (na ca. 5 min.). Voeg de olie toe aan het achtergebleven braadvet en bak het sjalotje ca. 1 min. zachtjes. Voeg de rijst toe en roerbak deze 3 min. Voeg de wijn en rozemarijn toe en laat de wijn al roerend opnemen door de rijst. Schenk al roerend steeds een flinke scheut bouillon erbij en laat deze ook opnemen door de rijst (dit duurt ongeveer 20 min).Voeg pas weer bouillon toe als het vorige is opgenomen. * Voeg 5 min. voor het eind de paddestoelen met vocht toe en laat ze meestoven. Schep voor het serveren de beide slasoorten en de slagroom door de risotto. Geef de kaas er apart bij

Risotto Met Paddestoelen En Herfstsla is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risotto Met Paddestoelen En Herfstsla
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto Met Paddestoelen En Herfstsla
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto Met Paddestoelen En Herfstsla
30-60 min -
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept