Risotto Met Vis En Garnaaltjes

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olijfolie in een pan met dikke bodem en fruit hierin de knoflook en de lente - uitjes glazig. Doe de rijst erbij, schep een paar keer om zodat de rijst er mooi glanzend uitziet en voeg er de wijn aan toe. Giet er zodra de wijn door de rijst is opgenomen scheut voor scheut de visbouillon bij. Temper het vuur en laat de rijst in ca; 25 min. gaar worden. Voeg er zo′n 10 min. voor het einde van de bereidingstijd de stukjes kabeljauw aan toe. Voeg de garnalen er vlak voor het opdienen door.

Risotto Met Vis En Garnaaltjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tasty Tom-trostomaten met garnalen en dragon
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes
10 min Snack
Bekijk recept
Courgette-crèmesoep met Hollandse garnalen
40 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Omelet met dragon en tapenade van gedroogde tomaat, grijze garnalen en zure room
Lunchgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept