Gegrilde Zwaardvis Met Krokante Kreeft En Mosselrisotto

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180?C. Bak de sjalot 2-3 min. op zacht vuur in 1 el olijfolie, roer dan de rijst erdoor. Schenk de kokende bouillon erbij, sluit de pan af met een deksel en zet hem ? 30 min. in het midden van de oven. Kook intussen de mosselen ? 5 min. met de witte wijn in gesloten pan tot alle schelpen open zijn. Schud de pan enkele keren om. Haal de mosselen uit de schelp. Kook het mosselkookvocht in tot 1⁄3, voeg de slagroom in en kook het nog iets in tot goede sausdikte. Kook de asperges in ruim kokend water met zout in ? 4 min. beetgaar. Deel het kreeftenvlees in vieren en rol de stukken samen met een blaadje basilicum in een stuk katafideeg of in een loempiavel. Bak de pakketjes in een anti-aanbakpan in 1 el olijfolie in 2-3 min. goudbruin. Bestrijk de vis dun met olijfolie en grill hem aan elke kant 1-2 min. in de grillpan. Bestrooi de vis met zout en peper

Gegrilde Zwaardvis Met Krokante Kreeft En Mosselrisotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept