Kabeljauwhaas Op Een Tomaten Risotto Met Verse Tijm En Tomat

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Tijm en tomaten wassen en de tomaten in stukken delen. Oven op 180gr. voorverwarmen. Tomaten aanfruiten in olie, risottorijst toevoegen. Risotto garen in visboullion en 4 tomatenparten,in ongeveer twintig minuten. De kabeljauw met de 10 tomatenparten, de knoflook en tijm (en evt een scheut witte wijn) in een ovenschaal in 15 minuten garen. Brood in de oven bruin roosteren. Crostini beleggen met tomaat en knoflook en wat tijm. Spiegel van risotto met daarop de kabeljauw. Vis garneren met tijm. Bord afmaken met tomatencrostini.

Kabeljauwhaas Op Een Tomaten Risotto Met Verse Tijm En Tomat is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Babi tomat (varkensvlees met tomaat)
Bekijk recept
Gegratineerde Eieren
0-10 min -
Bekijk recept
Tacoburgers
20-30 min -
Bekijk recept
Gemarineerde Mosselen
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaas met haricots verts
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante kibbeling
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met asperges en rucolasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept