Risotto Alla Milanese Met Gegrilde Rouget

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de merg in kleine stukjes. Doe de boter in de pan en fruit de enkele minuten. Voeg de merg toe en laat nog een paar minuten smelten. Doe de rijst erbij en schep het goed om. Voeg de witte wijn toe en laat de rijst het vocht absorberen. Doe de saffraandraadjes bij de rijst. Voeg lepel voor lepel de runderbouillon toe en laat de rijst iedere keer al het vocht opnemen. Blijf constant roeren. Draai het vuur uit als de rijs ?al dente? is (na 18-20 minuten) afhankelijk van de rijstsoort). Breng op smaak met peper en zout en de Parmezaanse kaas. Smeer de rougetfilets in met wat olijfolie en gril ze kort. Leg de rouget op de rijst en serveer.

Risotto Alla Milanese Met Gegrilde Rouget is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rouget, kort gebakken, tomaatjes en rouille
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade Met Rouget Barbet
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rouget Barbet A La Nicoise
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept