Snijd de filetlapjes in stukken en snipper de ui.Verhit 3 eetlepels margarine in een grote pan en fruit hierin de ui 3-5 minuten op zacht vuur.Voeg de rijst toe en roer deze op zacht vuur door de margarine tot de rijstkorrels glanzend en doorzichtig zijn.Voeg de groentebouillon toe en breng de rijst al roerende aan de kook. Kook de rijst afgedekt in ca. 12 minuten op een middelmatig vuur tot de rijst beetgaar is en het vocht bijna opgenomen is. Roer de rijst tussendoor regelmatig door en voeg indien nodig een scheutje kokend water toe.Verhit 5 eetlepels margarine in een hapjespan. Bak hierin het vlees gaar en lichtbruin. Voeg daarna de champignons toe en roerbak dit enkele minuten met het vlees mee.Neem de pan met rijst van het vuur en voeg hieraan het vlees met champignons en kaas toe. Roer het geheel goed door.Snijd de tomaten in stukjes en meng dit samen met een dressing door de rucola sla.
Risotto Met Gemarineerd Vlees is een recept van Smulweb.nl